Sugar Mama Jayne

Jayne is een spontane en enthousiaste dame die jouw lichaam graag onder handen neemt. Ongeacht de behandeling, staat ontspanning bij Sugar Me voorop.

 

Bij Jayne kun jij je laten ontharen, gezichtsverzorging, of laten masseren in een prettige ruimte met een ontspannen sfeer. Je kunt er gezellig babbelen maar ook genieten van rustige momenten. Je kunt er (veel) lachen, misschien (een beetje) ongemak ervaren tijdens het sugaren, maar vooral mooie resultaten verwachten. Kortom bij Sugar Me kun je lekker jezelf zijn en worden jij en je prachtige lijf met veel liefde en respect behandeld. Er wordt niet moeilijk gedaan, als je wat onzeker bent over je lichaam (of bepaalde delen daarvan), een beetje bang bent voor de behandeling (met name de eerste keer), of gewoon een lage pijngrens hebt, (sugaring). Jayne stelt je eerst rustig op je gemak, zodat je ontspannen de behandeling ingaat.

 

Sugar Me kent geen overvolle agenda, want kwaliteit staat boven kwantiteit! Belangrijk is dat jij in een ontspannen en gezellige sfeer terecht komt en de nodige aandacht krijgt om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Jayne is voornamelijk energetisch lichaamswerker en ervaringsdeskundige op vele gebieden met betrekking tot de algemene gezondheid van de mens. In alle ongemakken, ziektebeelden en/of onzuiverheden ligt een emotionele (energetische) blokkade, dat weer terug te zien is in bijvoorbeeld een verkeerde houding, de conditie van je huid, spierspanning ect. Voeding, leefstijl en omgeving spelen hierin ook een heel grote rol. Door haar eigen proces is zij van mening dat het lichaam heel goed in staat is zelf te helen, zonder farmaceutische medicijnen die juist van alles onderdrukken.  Inmiddels heeft zij diverse voedingsintoleranties, waaronder zij leed, verholpen door een intensief zelfhelingsproces. Haar innerlijke onbalans was heel duidelijk zichtbaar in het gezicht en op de huid. Via diverse wegen is zij uiteindelijk daarmee aan de slag gegaan en heeft zij ook daarin een groot deel weten te verhelpen. Juist door haar eigen proces is zij gemotiveerd om ook anderen te helpen te helpen met o.a. natuurlijke en biologische producten. Dure smeerseltjes zul je bij Sugar Me niet vinden, want Moeder Natuur heeft immers alles wat we nodig hebben, zonder het te hoeven bewerken met allemaal synthetische of chemische ingredienten. Jayne maakt al haar producten zelf met heel veel liefde en plezier.

 

Zij heeft kennis, ervaring en affineit met;

 

  • Energetisch lichaamswerk
  • Gezonde/helende voeding
  • Innerlijke schoonheid
  • Bewustwording
  • Coaching
  • Healing
  • Tantra
  • Sjamanisme
  • Bio-energetica
  • Zelf maken van natuurlijke cosmetica