Veelgestelde vragen

Is Sugar Me een salon en waar bevindt het zich?

Sugar Me is geen schoonheidssalon maar een kleine praktijk aan huis waar je niet zonder afspraak binnen kan lopen. Sugar Me bevindt zich in een rustige en kleurrijke woonwijk in Amsterdam Nieuw West (Geuzenveld).

 

Kan ik een afspraak maken voor dezelfde dag?

Bij Sugar Me staan onthaasten en een duidelijke planning voorop. Afspraken worden daarom altijd van te voren gemaakt en is het niet mogelijk om een behandeling op dezelfde dag te boeken. Houdt hier aub rekening mee, want er worden geen uitzonderingen gemaakt.

  • Ga je op vakantie, maak dan ruim op tijd een Body Sugaring afspraak. Advies is om je 2 dagen voor vertrek te laten behandelen, dit in verband met de herstelperiode van je huid.
  • Afspraken voor massages en Body Sugaring kunnen tot een dag van tevoren worden gemaakt.

 

Ik heb een aantal vragen (voordat ik een afspraak maak)?

Voor vragen met betrekking tot een afspraak of aanvullende info kun je van ma t/m zo tussen 10:00 en 19:00 telefonisch, whatsapp of via info@sugarme.nlcontact opnemen.

 

Je bent van harte welkom bij Sugar Me op;

maandag: 10:00 – 19:00

dinsdag: 10:00 – 18:00

donderdag: 10:00 – 18:00

vrijdag: 10:00 – 19:00

Weekend in overleg

 

LET OP:

In verband met annuleringsvoorwaarden vraag ik voor de eerste afspraak  om jouw gegevens. Je bent er vrij in of je deze wilt verschaffen of niet, maar zonder deze gegevens kan ik helaas geen  afspraak maken.

Lees hier de voorwaarden zodat je weet waar jij je aan verbindt.

 

In verband met de voorwaarden verloopt je 1e afspraak uitsluitend via het contactformulier waar gevraagd wordt jouw gegevens in te vullen. Jouw verzoek voor een afspraak kan alleen verwerkt worden als je akkoord gaat met de voorwaarden.

 

Geef in je mail een paar opties aan (dagen/tijden), zodat het makkelijker is je in te plannen. Wil je op heel korte termijn een afspraak maken( binnen 1 of 2 dagen), is het handiger om te bellen of via Whatsapp contact met mij op te nemen.